rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Fórum » »

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-tõl. Sokat mérgelõdött az extrákért fizetendõ felár miatt. Nem sokkal késõbb a Daimler-Chrysler egyik vezetõségi tagja vett ettõl a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következõ számlát kapta:
  Számla:
  - 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
  - 1 tehen - kétszinû (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
  - Marhabõr huzat: 100,-- EUR
  - Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
  - 4 lefejtõ szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
  - 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
  - Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
  - Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR
  - Kétkörös fékrendszer (elsõ és hátsó): 400,-- EUR
  - Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
  - Többhangú hangjelzõ: 135,-- EUR
  - Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
  - Vegyes üzemû tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
  Teljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR

  2013.03.11. 14:43
 • - Hogyan történt a baleset? - kérdezik a férfit a baleseti sebészeten.
  - Mentem a Trabanttal, és elhajtott mellettem egy Porsche.
  - De hát ez még nem okoz balesetet.
  - Ez még nem, de én meg azt hittem, hogy állok, és kiszálltam.

  2013.03.11. 14:42
 • Sziasztok !
  www.tuninglampak.hu

  2012.02.15. 19:13
 • Igazatok van regisztráltam ,semmi teszt,Találtam egyet,kb. hatvanas évek beli frissítés.

  2011.01.18. 18:19
 • Kedves Fórumozók! Egy kérésem van, ebben kérek segítséget. Szökségem lenne olyan 2003-as autós hírdetéseket közló újságra, magazinra, bármi egyéb anyagra, amely az alábbi problémám megoldásához segítséget nyújt.
  203 elején elvitte a Mitsubishi L 300 Kastenwagen tgk-mat a lízing cég. Áprilisban nagyon olcsón eladta. Jelenleg peres ügy van folyamatban, ahol nekem azt kell igazolnom, hogy a \"Cég\" áron alul értékesítette a tgk-t (volt munkaeszközömet).
  Nem tudtam eddig olyan képes hírdetési újságozt találni, amelyikben az akkori, hasonló paraméterû autók eladási ára szerepel, pedig tudom, hogy volt ilyen lap a kezemben, illetve emlékszem az akkori reális árakra. (Hosszított, zárt, rakterû, kárpitozott, 6 személyes, benzin/gáz üzemû, 72 e. km-t futott, kifogástalan állapotú, fehér, 5 ajtós, vezetett szervízkönyves tgk. volt a Mitsubishim.)
  Nagyon kérek mindenkit, aki ezt a kérés olvassa, hogy amennyiben tud valamilyen segítséget adni, küldjön egy e-mailt. Elõre is nagyon szépen köszönöm!
  Lengyel Géza - tanito@digikabel.hu
  76=738-884
  Biztos vagyok benne, hogy ez nem egyedi ügy, hanem nagyon sokan vannak hasonló \"cipõben\", hogy a lízingelt gépkocsikat a \"maffióz&o

  2011.01.06. 18:09
 • Szerintem az a legjobb ha végignézed az összes biztosító oldalát egyenként és a kalkulátorok segítségével kiszámolod hogy mennyi is lesz a kötelezõd. Én az alkuszokat nem szeretem, én inkább egyesével végignézem õket. Az a biztos. A kedvezményeket meg a kalkulátor kidobja, pontosabban azokat miket te igénybe vehetsz. Ez sok helyen más, mert pl. valahol arra is adnak kedvezményt ha neten kötsz KGFB-t. Sok mindentl függ de érdemes átnézni. UNIQA egy jó biztosító, azért az árért amit elkérnek korrekt szolgáltatást kapsz, jellemzõen gyorsak a kárrendezésben és elég sok kiegészítõ szolgáltatást nyújtanak. Amúgy ha casco-val együtt kötsz még akkor is spórolhatsz. Az UNIQA-ra visszatérve, jó választás lehet ha nem akarsz izgulni az olcsóbb biztosítók miatt. Nekünk ugyan nem ez van, de gondolkodunk rajta mivel más biztosításaink(lakás,élet) náluk vannak. Amit abból le lehet vonni az teljesen pozitív.

  2010.11.18. 12:48
 • C_W
  C_W

  Én is egyetértek, véleményem szerint 50 év felett pedig az alkalmasságot is gyakrabban és áttekinthetõbben kéne vizsgálni. A szomszédom 72 éves, a napokban úgy alakult, hogy a bácsi fuvarozott el egy közeli obia, mert segítséget ígértem neki a favágáshoz. Másfél órát sikerült utaznom vele, miközben végig halálfélelmem volt. Ha már szép szóval nem is de orvosilag kivonnám az idõseket a forgalomból, szerintem sok veszélyes helyzettõl megszabadítanánk az autós társadalmat :P

  2010.11.18. 10:36
 • C_W
  C_W

  Sziasztok !

  Arról érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek, az Uniqa kötelezõjérõl, nem rég kerültem alkalmazásba közszférán belül és munkahelyen ezt ajánlották. Nézegettem az oldalát említés is esik a kedvezményekrõl az ilyen körben dolgozóknak valamint az is szimpatikus, hogy Januártól a friss ügyfeleknek kedvezményt is adnak. Elsõ gépkocsimra fogok kötni és szeretnék minél több információt megtudni, hogy a lehetõ legkedvezõbb és legmegbízhatóbb szolgáltatást vegyem igénybe.
  Minden kritikáért és ötletért nagyon hálás lennék :)

  2010.11.18. 10:27
 • Ja vajon lesz audinak is hybrydje vagy van is már csak én nem tudok róla de megnézném szivesen, sõt az elektromosban is megnézném mert annak aztán lenne nyomatéka és kiváncsi lennék mire menne a quatro hajtás ezzel a nagy nyomatékkal

  2010.11.05. 16:25
 • C_W
  C_W

  Nem tudom mennyire higgyek a facebooknak, mondjuk jegyet már nyertem és azért a ford elég nagy cég ahhoz, hogy csorba essen a hírnevén. 2002 körül váltunk meg a Focus Kombinktól ami szerintem életünk eddigi legjobb autója volt. Úgyhogy Ford Focus Forever :)

  2010.11.05. 16:23
 • nekem is küldtek facebookon egy transitot ahooz képest milyen nagy elég pofás darab személyszállitó kivitelben nekem is jó lenne, jó nagy hely van benne az már biztos lenne mivel fuvarozni a barátikört a buliról bulira

  2010.11.05. 16:22
 • Figyeljétek meg, hogy jövõre jobb lesz! Szerintem õk ezt az évet a tesztelésre szánták, meg arra, hogy visszaszokjon, illetve az új körülményeket megszokja.
  Valahol nyilatkozta is a Ross Brawn, hogy nem kap idén jobb autót Schumi. ( nyilván szándékosan ) Az is valószínû, hogy Rosberg autója jobban van beállítva, meg õ már hozzászokhatott a körülményekhez.
  Nagyon örülök, hogy újra versenyez az \' öreg\', aki az egész mezõnybõl messze a legjobb kondival rendelkezik.
  Én nem várom, hogy világbajnok legyen, ahhoz sajnos a merci kevés. Ez is a baj, hogy a közvélemény rögtön azt várta, hogy visszatér, és megnyeri a versenyt. Pedig ez abszurdum. Azért maradjunk a realitás talaján, én pont a középmezõnybe vártam!
  Forza schumi!!

  2010.11.05. 14:03
 • Én is játszom ezt a játékot. :D
  Különben Fordot szeretnék, s ha nem nyerek a játékon, muszáj leszek venni egyet. :P
  Eléggé jókat hallottam errõl márkáról, van is a családban, nem is volt vele még baj. Úgyhogy, jónak tûnik.
  Úgy tervezem, valamikor jövõ év tavaszáig szeretném megvenni. Legjobban a Focus-sal szemezek, nagyon tetszik az az autó. Persze használtan fogom venni, mert az újra nincs pénzem. Már azt is eldöntöttem, hogy fekete lesz.
  Csak annyi a bajom, hogy nehezen találok megkímélt állapotút. Meg nem is bízom a hirdetõkben, mert persze mindig mindenki azt írja, hogy mennyire jó állapotú, aztán kiderül, hogy törött.

  2010.11.05. 13:52
 • Na, találtam egy ilyen (illetve ismerõs hívta fel rá a figyelmem), hátha érdekli valamelyikõtöket egy ingyen autó lehetõsége :D

  http://apps.facebook.com/dobjegyverdat/

  2010.11.04. 16:26
 • nem értem miert baj az embereknek ha a közjogi méltoságok ilyen autokkal járnak...hát csak az ország elsö embere volt évekig...sztem az élete végéig illesse meg az ilyen kiváltság..mintha csak a mi országunkban forulna ez elö...sok az irigy kis országunkban,azért tartunk ott ahol...

  2010.11.04. 13:46
 • további hozzászólások