rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Fórum » Egyéb fórumtémák » s.o.s.

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Kedves Fórumozók! Egy kérésem van, ebben kérek segítséget. Szökségem lenne olyan 2003-as autós hírdetéseket közló újságra, magazinra, bármi egyéb anyagra, amely az alábbi problémám megoldásához segítséget nyújt.
  203 elején elvitte a Mitsubishi L 300 Kastenwagen tgk-mat a lízing cég. Áprilisban nagyon olcsón eladta. Jelenleg peres ügy van folyamatban, ahol nekem azt kell igazolnom, hogy a \"Cég\" áron alul értékesítette a tgk-t (volt munkaeszközömet).
  Nem tudtam eddig olyan képes hírdetési újságozt találni, amelyikben az akkori, hasonló paraméterû autók eladási ára szerepel, pedig tudom, hogy volt ilyen lap a kezemben, illetve emlékszem az akkori reális árakra. (Hosszított, zárt, rakterû, kárpitozott, 6 személyes, benzin/gáz üzemû, 72 e. km-t futott, kifogástalan állapotú, fehér, 5 ajtós, vezetett szervízkönyves tgk. volt a Mitsubishim.)
  Nagyon kérek mindenkit, aki ezt a kérés olvassa, hogy amennyiben tud valamilyen segítséget adni, küldjön egy e-mailt. Elõre is nagyon szépen köszönöm!
  Lengyel Géza - tanito@digikabel.hu
  76=738-884
  Biztos vagyok benne, hogy ez nem egyedi ügy, hanem nagyon sokan vannak hasonló \"cipõben\", hogy a lízingelt gépkocsikat a \"maffióz&o

  2011.01.06. 18:09
 • további hozzászólások